Com és el turisme de Genovès?

Turistes

Veniu la primera setmana de Desembre al mercat medieval de Vic, hos hi esperem!!!

dimarts, 16 d’octubre del 2007

Turisme a Xina


Segons les estadístiques turístiques, podem veure que cada vegada hi ha més turistes a la Xina i que cada vegada augmentarà més fins a arrivar a ser la primera destinació turística mundial.


Això és degut a que representa una de les civilitzacions més antigues del món. Xina, a més, és un país de 5000 anys que ha deixat moltes relíquies de sediment cultural.

Un dels nodes importants de la Xina, són les ruïnes de l'Edat de pedra que van deixar les ciutats de Yuanmou de fa 1.700.000 anys, la ciutat de Latian de fa 800.000 i la de Beijing de fa 700.000 anys.

La fundació de bronze, la porcellana, la gran muralla i els jardins imperials, són també grans destinacions turístiques importants.


En resum, podem afirmar, que els turistes a Xina han augmentat degut a l'exitència de la fusió dels objectes antics amb els moderns.


Podem destacar varis destins turístics xinesos. Alguns d'ells són Anhui, Beijing, Changchun i Changsha.

Altres destinacions també existeixen en turisme de negocis. Shangai i Hong Kong són una d'elles. Això és degut a les fàbriques i zones indústrials que shi veuen.


Segons la Unesco, la restauració de Lijiang, proporciona un exemple perquè els antics pobles que estan en perill davant l'excessiva qualitat de turistes i pel desenvolupament urbà mantenguin el seu patrimoni.