Com és el turisme de Genovès?

Turistes

Veniu la primera setmana de Desembre al mercat medieval de Vic, hos hi esperem!!!

dimecres, 9 de gener del 2008

Vancouver

T&TI: VANCOUVER:




1- La ciutat de Vancouver, va ser creada per l’administrador anglès George Vancouver, quan aquest va arribar a la ciutat, sota el servei de James Cook.

2- La comunitat asiàtica, particularment la població de Hong Kong, va començar a volar a Vancouver a mitjans del 1990 i va ajudar a promoure el sector turístic de la ciutat.

3- El turisme de Vancouver va créixer des de l’Expo del 1986. En aquesta Expo van afegir-s’hi 3000 habitacions hoteleres.

4- La indústria turística de Vancouver l’any 1998 va generar C$3,4 bilions per l’economia local. Aquesta indústria creix lentament i ofereix treball per al voltant de 104.000 persones.

5- L’any 1999, el 8,3 milions de turistes, van gastar C$3,6 bilions, un 5,3% de més que els gastats el 1998.

6- La majoria de visitants del gran Vancouver són domèstics i provenen del British Columbia, d’Alberta i de l’Ontario. També en vénen d’Estats Units, com Washington, Oregon i California. Els visitants internacionals que vénen més a Vancouver són els japonesos, els anglesos i els taiwanesos.

7-Els visitants internacionals de Vancouver hi estan una mitjana de 4,26 dies i gasten C$568,03 per viatge. Els visitants d’USA solen viatjar amb cotxe, passant menys de tres dies a la ciutat i gastant una mitjana de C$322,27 per viatge. Els viatgers d’altres parts de Canadà, en canvi, gasten menys de C$300 en una estada inferior a quatre dies.

8- Un increment produït a les habitacions hoteleres, va provocar una preocupació de la possibilitat que caigués l’índex d’ocupació durant els següents anys. Aquesta caiguda seria deguda a una gran diversitat d’habitacions mancades de la ocupació dels clients.

9- En un futur molt pròxim, la indústria turística de Vancouver, haurà d’esperar-se de nou per créixer durant tot el 2000, especialment si les iniciatives de màrqueting recuperen alguns dels mercats japonesos, que van caure seguits de la recessió asiàtica. No obstant els viatgers japonesos ja estan en creixement.

10- El turisme de Vancouver preveu que al final del 2000, els visitants d’arreu del món arribaran a 8,6 milions i generaran ingressos turístics gairebé a C$4 bilions per la ciutat.

Font: T&TI "City Reports"

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿A qué tipo de plan pertenece?
Saludos
certificado